לוח אירועים כללי

אפריל 2018
אבגדהוש
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
אפריל
11
2018
אירועים בתאריך 11 באפריל 2018

יום עיון בטכנולוגיה ומזון

תאריך:11.4.2018
שעה:00:00
מיקום: VIP + M112
זמן תחילת האירוע: 08:30
זמן סיום האירוע: 17:00
הגוף המארגן: המחלקה להנדסת ביוטכנולוגיה
דמי השתתפות: ללא עלות
קהל יעד: כלל המכללה
תיאור האירוע: יום עיון בטכנולוגיה ומזון. המכללה האקדמית להנדסה אורט בראודה, המחלקה להנדסת ביוטכנולוגיה בשיתוף עם תנובה ישראל יום רביעי |11.4.2018| המכללה להנדסה אורט בראודה, כרמיאל 08:30-09:30 התכנסות וארוחת בוקר| חדר VIP בנין EF 09:30-09:45 ברכות | פרופ' אריה מהרשק, נשיא המכללה 09:45-9:55 פתיחה | ערן שור, מנהל אגף טכנולוגיה והנדסה 09:55-10:15 הצגת תוכנית הלימודים בהנדסת ביוטכנולוגיה | פרופ' עיסאם סבאח, ראש המחלקה 10:15-10:40 אריזה אקטיבית – עקרונות, חשיבות ויישומים בתעשיית המזון| ד"ר אמאל רוחאנא-טובי 10:40-11:05 שימוש ברכז מי תהום מותפלים לחקלאות ימית | ד"ר סיון קלס 11:05-11:20 הפסקת קפה 11:20-11:45 יחסי הגומלין בין ניהול התפעול לביולוגיה של השתיל– חקר מקרה רב תחומי | ד"ר חוסיין נסראלדין 11:45-12:10 חרקים כמקור מזון חדשני | ד"ר יעל אונגר, פרופ' שרית סיון ופרופ' אורי לזמס 12:10-12:45 סיור במעבדות המחקר ובפיילוט, המחלקה להנדסת ביוטכנולוגיה 12:45-13:30 ארוחת צהריים 13:30-13:55 שיטת קיבוע חדשנית של מיקרואורגניזמים אנאירוביים לטיפול חסכוני ויציב יותר של שפכים אגרו-תעשייתיים | פרופ' עיסאם סבאח 13:55-14:20 חיידקים מנקים- שימוש בחיידקים כמדבירים ביולוגיים | ד"ר לילך יסעור קרוח 14:20-14:45 הפסקת קפה| מעבר לחדר הרצאות M112 בנין M 14:50-16:50 מפגש סטודנטים – טכנולוגי תנובה: פנל שו"ת 17:00 -16:50 סיכום
שם איש קשר: ד"ר לילך יסעור קרוח
דוא"ל: iasur@braude.ac.il