הצעות לפרוייקטי מחקר במחלקה

מצ"ב הצעות לפרוייקטים המתנהלים במסגרת מעבדות המחקר במחלקה:
  • פרוייקט מחקר בתחום הכימיה של שמני מאכל
    פרויקט מחקר :
    הצעה של ד"ר אמאל רוחאנא-טובי
    אימייל: atoubi@braude.ac.il
    תקף לסמסטר חורף תשע"ט
     
    מהות הפרויקט:
    הפרויקט הינו תיאורטי ומהותו עיבוד תוצאות של מחקר למאמר מדעי.
    המחקר הינו בתחום הכימיה של שמני מאכל וכולל מגוון שיטות עבודה.
     
    דרישות מהסטודנט:
    הכנת סקר ספרות בנושא המחקר.
    הכנת רשימה של חומרם ושיטות עבודה.
    עיבוד התוצאות לטבלאות וגרפים.
    ניתוח סטטיסטי (אופציה)
    דיון בתוצאות.
    עיבוד החומר לצורה של מאמר מדעי.
     
    ידע שהסטודנט רוכש מהפרויקט:
    היכרות עם שיטות עבודה בתחום הכימיה של מזון (כולל HPLC ו- (GC
    היכרות עם הספרות המדעית בתחום המחקר הנדון
    היכרות עם תכנון ניסוי של חיי-מדף
    התנסות בכתיבת דיון מדעי
    התנסות בבניית הפרקים העיקריים של מאמר מדעי והגשה לפרסום
    התנסות בכתיבה מדעית בשפה האנגלית
     
  • פרוייקט בתחום הייצור של חלבונים רקומביננטיים
    לפרויקט מחקרי בתחום הייצור של חלבונים רקומביננטיים בחיידקים, ניקוי החלבונים ואפיונם דרוש סטודנט בעל אורינטציה מחקרית, מסור ורציני.
    עדיפות לסטודנטים שלמדו את הקורס בדיאגנוסטיקה הודות למיגוון השיטות שנלמדו ואשר דרושות לפרויקט.
     
    ניתן לפנות במייל: sammar@braude.ac.il
  • פרוייקט בתחום חיידקים מועילים בחקלאות
    למעבדת המחקר באנדופיטים- דרוש פרויקטנט מסור ורציני לפרויקט מרתק בתחום חיידקים מועילים בחקלאות
    לילך יסעור קרוח iasur@braude.ac.il